Maak kennis met de bestuursleden van Oranjevereniging Rossum

Alle bestuursleden zijn op alle fronten inzetbaar. Maar hebben binnen de vereniging ook vaste onderdelen die ieder behartigt.

Cees van der Sluijs

Kees van der Sluijs

in het bestuur sinds 1987

Kees is erelid. Hij is jarenlang onze voorzitter geweest. Het voorzitterschap bedreef hij met veel verve.

Leo Nugteren

in het bestuur sinds 1982

Leo is onze voorzitter. Daarnaast is hij onze vaste spreekstalmeester en samen met Bas de vaste marktmeester.

Bas Maaskant

in het bestuur sinds 1995

Als penningmeester behartigt Bas onze financiën. Tijdens de braderie is Bas onze vaste marktmeester, gaat hij over de techniek en elektriciteit.

grey-block

Nico Vissers

in het bestuur sinds 1982

Nico is vooral de man van de catering en de EHBO, maar ook van tenten bouwen en de elektriciteit.

Stef Goes

in het bestuur sinds 2000

Stef pakt alle klussen aan.

grey-block

Jelmer aan den Toorn

in het bestuur sinds 2002

Vaak vind je hem achter de bar. Als Leo verhinderd is springt hij in als spreekstalmeester en is beheerder van de Facebookpagina.

Ben de Koning

in het bestuur sinds 2015

Ben beheert onze website en Facebookpagina. Daarnaast is Ben een echte horecaman.

Albert Vogel

in het bestuur sinds 2017

Vanaf januari 2020 is Albert onze secretaris. Daarnaast is hij op alle fronten inzetbaar.

Johan van der Sluijs

Joan van der Sluijs

in het bestuur sinds 2017

Joan zit altijd boordevol ideeën. Daarnaast is hij samen met Albert een gangmaker en een aanpakker.

Suzanne Sterk

in het bestuur sinds 2018

Suzanne heeft veel goede ideeën en logische oplossingen. Tijdens een evenement is zij meestal achter de bar te vinden.

Oranjevereniging Rossum
Contactpersoon: Leo Nugteren