Vlaggenactie Rossum

• vlaggenstok
  • vlag
  • wimpel
  • gratis bevestiging vlaggenstokhouder bij u aan de muur
  • een jaar lidmaatschap bij de Oranjevereniging

Vlaggenactie

Er zijn heel wat dagen waarop de vlag uit mag, maar Koningsdag is daar wel de meeste bekende dag van. Het is ons opgevallen dat er in Rossum steeds minder gevlagd wordt, daar willen wij verandering in brengen. Vlaggen getuigt van koningsgezindheid, vaderlandsliefde en bovenal ziet het er feestelijk uit!

Op zaterdag 6 april zullen wij vanaf 9.00 uur met een kraam bij Coop Den Boer staan en daar een compleet 'vlag-pakket' verkopen. Het pakket bestaat uit een vlaggenstokhouder, vlaggenstok, vlag en wimpel en is voor slechts 15 euro te koop. Bijkomend voordeel is dat u bij aankoop van het pakket gelijk een jaar lang gratis lid bent van de Oranjevereniging, als u dat nog niet was. Tevens komen wij de vlaggenstokhouder gratis bij u aan de muur bevestigen.

Wil je op de hoogte blijven, volg Oranjevereniging Rossum dan op Facebook. We zien je graag terug bij onze Vlaggenactie!