Ratjetoe_aanzicht

Locatie: Ratjetoe
Deelname: €20,- voor leden / €25,- voor niet-leden

Tapas fietstocht

Oranje vereniging Rossum organiseert een tapasfietstocht van ± 28 km op zondag 19 mei. De tocht zal om 11.30u starten bij Ratjetoe, kerkstraat 3A in Rossum, onder het genot van koffie en een lekkernij.

De tocht ziet er als volgt uit;

• De eerste stop is bij de Hurnse Molen te Hurwenen. Je gaat de molen bezichtigen en er wordt een rondleiding gegeven. Het eerste lekkernij wordt geserveerd.
  • De tweede stop is bij Bistro In Petto. Hier eten we een klein hapje terwijl we genieten van het uitzicht over de Waal. (Als het weer het toe laat)
  • Via de dijk fietsen we richting Zaltbommel voor de derde stop. We gaan een kijkje nemen bij de nieuw gebouwde uitkijktoren.
  • De vierde stop zal bij het Bommels bierbrouwerij zijn. Een kleine proeverij met lekkers erbij.
  • Na dit rustpunt fietsen we via de polder naar de vijfde stop, de kippenboederij Zonneveld. Je krijgt een rondleiding en sluiten af met een lekkernij.
  • Hierna fietsen we richting de Gouden Molen. Tijdens deze zesde stop kunnen we genieten van vele lekkers dat zij te bieden hebben.
  • Vervolgens fietsen we naar het eindpunt, Ratjetoe. Hier zullen we de gezellige, sportieve dag afsluiten met een ijsbuffet.

De maximaal aantal deelnemers bedraagt 60 personen en dankzij de medewerking van alle deelnemende middenstanders hebben we de prijs zeer laag kunnen houden.

Leden van de Oranje vereniging betalen €20,- p.p en niet leden betalen €25,- p.p.

Opgeven kan via : secretaris@oranjeverenigingrossum.nl

Volg Oranje vereniging Rossum op Facebook. We zien je graag terug bij de Tapas fietstocht!