Pré Kings Party Rossum DJ

Datum: 21 april
Tijd: van 19.00 tot 1.00 uur
Locatie: in een tent op het trapveldje aan de Maasdijk
Entree: 5 euro

Pré Kings Party

Het mega feest Pré Kings Party is een evenement met elk jaar weer een andere bekende artiest en een DJ  in een bomvolle tent aan de Maasdijk. Oranjevereniging Rossum organiseert het evenement in samenwerking met 5 jongeren uit Rossum.

Op 21 april vindt voor de 4e keer de Pré Kings Party plaats. De hoofdact van dit jaar is de Belgische DJ Mark with a K Verder zal lokale held Max Lips ook acte de présence geven. Zoals ook voorgaande jaren het geval, waren dit jaar wederom alle beschikbare kaarten binnen een halve dag uitverkocht. Degene die het zeer gewilde toegangskaartje heeft kunnen bemachtigen is vanaf 19.00 uur welkom in de tent op het trapveldje. Om 1.00 uur is het festijn afgelopen.

Wil je op de hoogte blijven, volg Oranjevereniging Rossum dan op Facebook. We zien je graag terug bij onze Pré Kings Party!

Oranjevereniging Rossum
Contactpersoon: Leo Nugteren